Contact
Adres

Decosier

Nikkelstraat 18

2984AM Ridderkerk

Openingstijden
Maandag 7:30 tot 16:30
Dinsdag 7:30 tot 16:30
Woensdag 7:30 tot 16:30
Donderdag 7:30 tot 16:30
Vrijdag 7:30 tot 16:30
Zaterdag 9:00 tot 14:00
Contactformulier

Meubelmaker Dordrecht

Meubels op maat gemaakt in Dordrecht

Wij zijn een groeiend bedrijf in Zuid-Holland waar u alles op het gebied van meubels en interieur kunt laten maken. Alle meubels worden op maat gemaakt in onze eigen meubelmakerij in Ridderkerk. Wij besteden het werk niet uit naar het buitenland; we doen al het maatwerk zelf.

In onze meubelmakerij werken we met alle houtsoorten. Van massief hout, zoals eiken, noten, teak, beuken, Iroko, Wenge en grenen tot grote platen van MDF of van geplastificeerd spaanplaat. Persoonlijk contact met de klant, is het grote voordeel van een meubelmaker dicht bij huis. Woont u bijvoorbeeld in Rotterdam, Dordrecht, Waddinxveen of een andere plaats in Zuid-Holland, dan is langskomen een kleine moeite. We bespreken uw wensen, meten de maten, werken in de meubelmakerij het uit en monteren ter plekke.

Een eigen meubelmakerij in Ridderkerk

Soms denken mensen wel eens dat vakwerk niet meer bestaat in Nederland. Zij zijn dan ook verbaasd wanneer zij onze meubelmakerij in Ridderkerk binnenlopen. De meubelmaker was vroeger heel gewoon, maar tegenwoordig lijkt het wel bijzonder. Wij hebben vaak een jarenlange relatie met onze klanten. En hebben klanten eenmaal door ons binnenluiken, een kast of bank op maat laten maken, dan zien we ze vaker terug. Bijvoorbeeld om een gehele maatwerk keuken of badkamermeubel te laten maken.

Voor grote en kleine op maat gemaakte meubels

Ook voeren we veel opdrachten uit op het gebied van interieurbouw. Onder meer in Rotterdam werken we voor veel bedrijven. Voor hen maken we niet alleen meubels, maar zij laten door ons het hele interieur maken. Ook voor bedrijven in onze buurgemeenten als Barendrecht, Zwijndrecht en H.I.Ambacht zijn we veel actief, onder meer met op maat gemaakte vergadertafels en bureaus. Daarnaast weten ook zorginstellingen ons te vinden om bijvoorbeeld hun aanrechtbladen te vervangen.

Wilt u ook meubels op maat laten maken? U bent van harte welkom in onze meubelmakerij in Ridderkerk. Bespreek uw wensen met de meubelmaker. Zo kunt u door ons uw dromen op interieurgebied waar laten maken.

Wij werken in de regio Rotterdam en omstreken, dus feitelijk in heel Zuid-Holland. Maar ook opdrachten in Zeeland, Brabant, Utrecht, Gelderland en Noord-Holland voeren we regelmatig uit.

Decosier

Decosier 10 1 Beoordeling 8.8 gebaseerd op 409 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist