Contact
Adres

Decosier

Nikkelstraat 18

2984AM Ridderkerk

Openingstijden
Maandag 7:30 tot 16:30
Dinsdag 7:30 tot 16:30
Woensdag 7:30 tot 16:30
Donderdag 7:30 tot 16:30
Vrijdag 7:30 tot 16:30
Zaterdag 9:00 tot 14:00
Contactformulier

Meubelmaker Zuid-Holland

De meubelmaker in Zuid-Holland waar u alles kunt laten maken

Wij zijn een groeiend bedrijf in Zuid-Holland waar u alles op het gebied van meubels en interieur kunt laten maken. Alle meubels worden op maat gemaakt in onze eigen meubelmakerij in Ridderkerk. Wij besteden het werk niet uit naar het buitenland; al het maatwerk doen we zelf.

In onze meubelmakerij werken we met alle houtsoorten. Van massief hout, zoals eiken, noten, teak, beuken, Iroko, Wenge en grenen tot grote platen van MDF of van geplastificeerd spaanplaat. Het grote voordeel van een eigen meubelmakerij dicht bij huis is natuurlijk dat de lijnen kort zijn. Woont u bijvoorbeeld in Capelle aan den IJssel, Delft, Rotterdam of een andere plaats in Zuid-Holland, dan is langskomen een kleine moeite.

Binnenluiken

Een eigen meubelmakerij in Ridderkerk

Soms denken mensen wel eens dat vakwerk niet meer bestaat in Nederland. Zij zijn dan ook verbaasd wanneer zij onze meubelmakerij in Ridderkerk binnenlopen. De meubelmaker was vroeger heel gewoon, maar tegenwoordig lijkt het wel bijzonder. Wij hebben vaak een jarenlange relatie met onze klanten. En hebben klanten eenmaal door ons een tafel, kast of bank op maat laten maken, dan zien we ze vaker terug. Bijvoorbeeld om een gehele maatwerk keuken of badkamermeubel te laten maken.

Voor grote en kleine op maat gemaakte meubels in Zuid-Holland

Ook voeren we veel opdrachten uit op het gebied van interieurbouw. Onder meer in Rotterdam werken we voor veel bedrijven. Voor hen maken we niet alleen meubels, maar zij laten door ons het hele interieur maken. Ook voor bedrijven in onze buurgemeenten als Barendrecht, Zwijndrecht en H.I.Ambacht zijn we veel actief, onder meer met op maat gemaakte vergadertafels en bureaus.

Wilt u ook meubels op maat laten maken? U bent van harte welkom in onze meubelmakerij in Ridderkerk. Bespreek uw wensen met de meubelmaker. Zo kunt u door ons uw dromen op interieurgebied waar laten maken.

Wij werken in de regio Rotterdam en omstreken,dus feitelijk in heel Zuid-Holland. Wij zijn gevestigd in Ridderkerk en zijn actief in plaatsen zoals Barendrecht, H.I.Ambacht, Delft, Capelle aan den IJssel, Dordrecht en Zwijndrecht. Maar ook in de wijdere regio zijn wij werkzaam.

Decosier

Decosier 10 1 Beoordeling 8.8 gebaseerd op 409 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist